Hotel Bolyarka
От 19-ти до 28.07.2019 г. Националната Опера ще има представления в Мелник. Заповядайте в хотел Болярка, където може да ползвате освен хотела за нощувки и механата с традиционни ястия и барбекю градина с 50 места. Тераса, аперитив, кафе, джакузи и шезлонги за слънчеви бани. Безплатен безжичен интернет. Може да посетите автентичен хамам в двора на хотела и храма св. Антоний, намиращ се срещу хотела!

ПОТОПЕТЕ СЕ В УЮТА И СПОКОЙСТВИЕТО НА МЕЛНИК ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ: Двудневен пакет: 2 нощувки с 2 закуски и 2 вечери по меню "Болярка" - 130 лв. Тридневен пакет: Три нощувки, с три закуски и три вечери по меню "Болярка" - 180 лв. Цената на пакетите е за двама.

Пакетите са делнични (понеделник-четвъртък) и не са валидни за големите национални и християнски празници! Пакетите не важат за оперния фестивал от 19-ти до 28-ми юли 2019 г. Цените за нощувка със закуска по време на фестивала са нашите стандартни цени, които може да видите в сайта или да попитате на телефоните за контакти.

В цената се включва още: безжичен интернет-WIFI, туристически данък и ДДС! Цените са за пълно ползване на двойна стая (цена за двама). Хотелът си запазва правото на промени по посочените пакети и цени. Възможност за безплатно посещение за разглеждане на запазен, автентичен Хамам (Стара баня), находящ се в двора на хотела! Може да използвате бутона по-долу "РЕЗЕРВИРАЙ" за резервации както по пакет, така и по цените на рецепция, ако е по пакет, моля уточнете го в резервацията си и за кой пакет става дума! ЗАПОВЯДАЙТЕ!
Мелник
Едно от най-древните селища в България: Чудни земни пирамиди, неповторим пейзаж, фантастични вечерни багри, тайнствени лунни нощи, шепнещи легенди за любовни драми и кървави битки, дивна пролетна зора, цъфнали люляци и бадеми, гъсто и сладко вино, прекрасна архитектура и останки от многобройни забележителни паметници от Средновековието и Възраждането
Bulgarian English

Mehana

Механата

разполага с 60 места и градина с барбекю с 50 места. Кухнята на механа "Болярка" предлага оригинални български и традиционни за региона ястия - боб в гърне, известния български качамак, оригинална мелнишка баница, разнообразие от шишлъци и барбекю, специалитети - изненада с дегустация на известните мелнишки вина


Специалитети
Болярски шашликМайсторско мезе
Специалитет БоляркаКачамак със сирене
Мелнишка баница